Manualul Asistentilor

In jos

Manualul Asistentilor

Mesaj Scris de [Teka]tete la data de Dum Ian 12, 2014 8:18 am

Atenție! Acest manual trebuie citit înainte să fiți incluși în echipa asistenţilor oficiali prin trecerea examenului final. Dacă ați fost acceptați, trebuie să citiți acest manual pentru examenul final.
Introducere

Acesta este manualul asistenţilor și trebuie citit și memorat pentru examenul final. Timpul maxim acordat pentru citirea și memorarea acestui manual este de o săptămână. În cazul în care examenul nu a fost dat după cele 7 zile, veți fi scos din perioada de testare și suspendat până ce veți crea o nouă cerere.

1. Assistant Duty

1.1 Poți folosi Assistant Duty (/asduty sau /assistantduty) numai atunci când trebuie și aveţi nevoie de accesul la o comandă de asistent. Assistant Duty îţi dă acces la urmatoarele comenzi: /goto, /unfreeze, /setint, /setvw, /mute, /cc, /jpl, /jpi, /dmv, /ac (Assistant Chat).

1.2. Comenzile trebuiesc folosite doar pentru ajutarea unui jucator, nu în interes propriu.

1.3. Înainte să folosiţi o comandă cu aspect general (/cc etc.) întrebaţi un admin pe Assistant Chat.

2. Teleportări

2.1. Poți folosi comenzile pentru teleportări(/goto, /gotols, etc.) numai atunci când un alt jucător raportează un aspect tehnic defect sau când acesta este prins într-un bug, fiindu-i imposibilă încercarea de a se mişca sau reacţiona. Teleportările sunt de asemenea permise atunci când un administrator sau un membru al staff-ului cu un rang mai mare îţi cere asta. Este strict interzis abuzul comenzilor de teleportare, astfel încât să afecteze jocul celorlalţi, caracterul tău primind un avantaj nedrept.

2.2. Comenzile pentru teleportări sunt de asemenea permise atunci când un administrator superior ţie organizează un eveniment, o şedinţă sau altă întâlnire la care cere ajutorul tău. În cazul în care comanda teleportării prezintă un abuz la care participă şi administratorul, amândoi veţi fi suspendaţi temporar sau chiar definitiv. NU acceptăm abuzurile aici, mai ales din partea echipei administrative.

3. Promovări

3.1. Pentru a avansa la funcția de administrator, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe. De asemenea, promovările nu se cer. Orice cerere pentru promovare vă va scădea șansa la intrarea în echipa administrativă - noi ținem cont de activitatea asistenţilor și deseori un administrator vă va verifica acțiunile, așa că nu este nevoie să vă arătați calitățile.


3.1.1. Maturitate - În cazul în care ești suficient de matur, promovarea ta va fi mult mai rapidă. Prin maturitate înțelegem răspunderea la comenzi cu seriozitate și la conștiința că nu glumim în legătura cu acest server. Suntem o echipă unită și nu acceptăm membri care ne trag server-ul în jos.

3.1.2. Punctualitate - Deși nu dorim să vă forțăm să stați în joc, fiecare asistent este obligat să fie online pe server cel puțin 2 ore pe zi în care să iși dedice timpul ajutării jucatorilor. De asemenea, prin punctualitate înțelegem frecvența la "locul de muncă".

3.1.3. Exprimarea -Modul în care vă exprimați este extrem de important; în cazul în care puteți forma constructiv o frază veți fi trecuți la funcția de administrator incredibil de ușor, unele "greșeli" din timpul examenului fiindu-vă iertate.

3.1.4. Calm și dedicare - Dacă vă dedicați majoritatea timpului petrecut în joc funcțiilor administrative, vă veți avansa șansele să ajungeți în echipa administrativă. De asemenea, dacă sunteți destul de înțelegători pentru a răspunde la raportări și a vă dedica timpul ajutorului jucătorilor, vă veți spori șansele la promovare.

4. Diverse

4.1. Atunci când sunteți disponibili (/asduty), sunteți obligați să răspundeți report-urilor în cazul în care niciun administrator nu este online/disponibil.

4.2. Examenele se dau atunci când jucătorul crede că este pregătit să îl treacă, bineînțeles înainte ca cele 7 zile să treacă de la acceptarea lui în echipă. Indiferent dacă jucătorul nu primește încă funcțiile administrative pe server, numărătoarea inversă de 7 zile începe de când acesta este acceptat pe forum.

4.3. Țineti minte - administratorii pot verifica cu ușurință activitatea dvs. în joc - dacă cumva veți încerca să treceți examenul uitându-vă pe această pagină în timpul testului, veți fi imediat respinși și avertizați. Timpul dat pentru răspunderea la întrebare este de maxim 10 secunde.

4.4. Nu permiteți jucătorilor să răspundă pe chat-ul /newbie, deoarece răspunsul ar putea fi parțial greșit. Jucătorii noi trebuie să afle totul de la asistenți, pentru a li se face o imagine mai bună per ansamblu al staff-ului.

4.5 Dacă un jucător nu respectă regulile chat-ului /newbie(off-topic, întrebări ce trebuie puse pe /report s.a.m.d) atenționați-l! Recurgeți la MUTE 10 minute.
avatar
[Teka]tete

Mesaje : 26
Data de înscriere : 12/01/2014
Varsta : 20
Localizare : Brasov

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum